Tømrerarbejde

Tømrerarbejde

DB Træbyg laver alt indenfor tømrerarbejde. Vi har valgt at lade Facebook fortælle vores historie gennem billeder af de løsninger, vi laver. Du er velkommen til at følge os på Facebook.

Du kan følge os på vores Facebookside, hvor du også kan læse mere om vores projekter samt referencer fra vores kunder, der fortæller, hvordan de har oplevet at arbejde sammen med os, og hvad de har fået lavet.

 

Konkurrencedygtig tømrer

Hos DB Træbyg arbejder vi hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket betyder at vi er konkurrencedygtige

Desuden har vi gode samarbejdsaftaler med trælaster. Det kommer selvfølgelig dig til gode, når vi indkøber materialer til dit projekt. Trælaster er ikke de eneste, vi arbejder sammen med.

Tømrermester Dennis Bruhn er vinduesmester hos Outline Vinduer og samarbejder også med Velfac Vinduer. Det betyder, at vi også her får fordelagtige priser, der kommer vores kunder til gode. Hvis du ønsker at bygge et arkitekttegnet hus, så arbejder vi sammen med arkitektfirmaet OneRoom. Derfor kender vi til deres tankegang.

Du kan se vores tidligere projekter her