Om os

fa

Om os

Bag DB Træbyg ApS står tømrermester Dennis Bruhn.

Hos DB Træbyg er du sikker på at få en erfaren tømrer, der ikke går på kompromis med kvalitet. DB Træbyg ApS udfører tømrer- og snedkerarbejde efter bogen, og leverer til tiden. Det vil sige, at du trygt kan regne med, at vi overholder de aftaler, som vi har indgået.

For DB Træbyg ApS er det nemlig vigtigt, at du er tilfreds med det stykke arbejde, som vi har udført. Derfor bruger vi meget tid på, at forstå dine ønsker, inden vi går i gang med tømrer- eller snedkerarbejdet.

Dette gør vi for, at vi er enige om det endelige resultat, så begge parter præcist ved, hvad der skal ske – og netop det, at vi giver os tid til at forventningsafstemme, er nok vores vigtigste kompetence.

Vi udfører tømreropgaver i Jylland og på Fyn. Men vi kører også gerne til Sjælland, hvis din opgave kræver en billig tømrer, der er specialist i tømrer- og snedkerarbejde.

Vi giver gerne et tilbud på den opgave, som du skal have udført, og du er altid velkommen til at kontakte os.

Den bedste anbefaling, for fremtidige projekter, er at have et fundament af solide projekter bag sig – og det har vi. I kan læse referencer fra vores glade kunder under referencer.

Dennis Bruhn
Tømrermester

Tømrermester

Dennis Bruhn

Dennis Bruhn

Tømrermester

Hvad siger kunderne

“DB Træbyg var ikke i tvivl om hvordan vores nye træ terrasse i 1. sals højde skulle laves, så den passede til huset. Vi er meget glade for resultatet. Og nyder nu de mange solskinstimer på den. ”

En glad kunde - træterrasse

“Helt nyt tag med nybyggede karnapper i den bedste kvalitet, er det bedste, vi har fået lavet ved huset. Dennis Bruhn udførte opgaven til UG og forstod med det samme vores behov. Vi kan kun anbefale DB Træbyg ApS. ”

En glad kunde - nyt tag

Hvad laver DB Træbyg også

DB Træbyg

Alt i tømrer- og snedkerarbejde udføres af uddannede tømrere

Danish Cubehouse

DB Træbyg er medejer af Danish Cubehouse

Tømrermestervilla

DB Træbyg står bag Tømrermestervilla